Logo

Bos-VakantieChalets te Bergen op Zoom

Contactgegevens:

Google Maps

Fam. J. Bos

in recreatiegebied "de Heide"

Bergen op Zoom

Tel. 0164-249706

Mob. 06-22738824

 

free WiFi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toeristische informatie

Bergen op Zoom behoort tot een van de oudste steden van Nederland. Smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vertellen het verhaal van een rijk en bewogen verleden, dat al meer dan achthonderd jaar terug gaat. De historische binnenstad vormt een uniek decor voor leuke winkeltjes, cafeetjes en sfeervolle restaurants.

Winkelen, lekker eten en drinken, cultuur opsnuiven of één van de vele evenementen meepakken? Het kan allemaal in de 800 jaar oude bruisende binnenstad van Bergen op Zoom. En voor wie meer de rust wil opzoeken, biedt de gevarieerde natuur in Bergen op Zoom alle ruimte. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden! Zie hiervoor http://www.vvvbrabantsewal.nl/zien-en-doen/fietsen.

Bergen op Zoom is een stad waar shoppen en geschiedenis hand in hand gaan. In de historische binnenstad treft u een bruisend winkelhart waar het heerlijk shoppen is. Een compact en autovrij gebied met een aantrekkelijk winkelaanbod. Winkeltjes met een bijzonder aanbod en de bekende ketenbedrijven zijn aanwezig. De stad biedt voldoende parkeergelegenheid en u hoeft met uw inkopen niet ver te lopen.

Avondje uit: Lekker bijkletsen, genieten van een voorstelling, filmpje pakken of muziek luisteren? Gezelligheid en gastvrijheid staan voorop in Bergen op Zoom. Hier vindt u volop mogelijkheden voor een avondje uit. Uw emoties de vrije loop laten tijdens een voorstelling in historisch theater ‘De Maagd’. Dansen en zingen met verschillende (internationale) artiesten in Poppodium ‘Gebouw-T’. Heerlijk tafelen in een gezellig eetcafé of in één van de vele restaurants. Relaxen en mensen spotten op de gezellige terrassen van de Grote Markt en het Beursplein. Ervaar hier het Theater van het Goede leven!

WinkelAcht: De WinkelAcht is het winkelgebied dat loopt van ’t Vierkantje naar de Parade. Beide winkelgebieden vormen tezamen twee lussen, het cijfer acht. De verbinding met deze twee gebieden is het plein Grote Markt, die een veelheid aan horeca en terrasjes herbergt. Prullenbakken, meterkasten, parkeerautomaten en bloembakken doen gelijktijdig dienst als wegwijzer maar ook als kunstobject!. Dus volg de kunst en laat u verrassen door de grote variatie aan winkels die u onderweg tegenkomt.

Koopzondagen: Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Bergen op Zoom. Op veel van deze koopzondagen vinden leuke activiteiten plaats en bovendien is het dan gratis parkeren in de stad.

Weekmarkt: Op donderdag van 9:00 uur tot 15:30 uur is de weekmarkt op de Kaai in Bergen op Zoom. De locatie zal gaan wijzigen. Zodra dit definitief is zullen we dit hier vermelden. Op zaterdag van 9:00 uur tot 16:00 uur is er een versmarkt op het St.Catharinaplein in Bergen op Zoom.

 

Bergen op Zoom is cultuur proeven, funshoppen en culinair genieten in een historische ambiance!

-Disclaimer-
Copyright © 2015 - www.Bos-VakantieChalets.nl - All rights reserved