Logo

Bos-VakantieChalets te Bergen op Zoom

Contactgegevens:

Google Maps

Fam. J. Bos

in recreatiegebied "de Heide"

Bergen op Zoom

Tel. 0164-249706

Mob. 06-22738824

 

free WiFi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recreatie

EGO Indoorski
Bij Ego Indoor Ski kun je indoor skiën op een rolbaan en je kunt er klimmen op een klimwand waar verschillende routes voor je zijn uitgezet. Het skiën op een rolbaan heeft als grootste voordeel dat je veel langer achtereenvolgens kunt skiën en dat bovendien eventueel een instructeur ter plekke aanwijzingen kan geven. De klimwand biedt weer een heel andere uitdaging.

Waterrijk Oesterdam
De unieke ligging maakt het een watersportplek bij uitstek. Diverse watersportfaciliteiten zullen ervoor zorgen dat iedere watersporter aan zijn trekken komt. Marina Oesterdam ligt in de buurt van de mooiste duikplekken van Nederland. Vanaf het park kan men duiken, surfen, zeilen of cruisen met een motorboot.

Binnenschelde
De Binnenschelde is een recreatieplas die grenst aan woongebied de Bergse Plaat waar de mogelijkheid bestaat om te zwemmen, kanoën, en te windsurfen. Er is een strandzone aangelegd met diverse faciliteiten en er zijn aanlegsteigertjes.

Uit op de Brabantse Wal/Akkermans
Uit op de Brabantse Wal biedt leuke activiteiten voor het hele gezin. Het landschap van de Brabantse Wal is zeer geschikt voor zowel activiteiten op het water als op het land. Wat dacht u van een Tandem-Picknicktocht met GPS over de Brabantse Wal? Als het zonnetje volop schijnt is een kanotocht over de Steenbergse Vliet een perfecte activiteit. Genoeg keuze om een hele dag door te brengen op de Brabantse Wal!

Monkey Town
Monkey Town is het indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Zwembad "de Schelp"
Het recreatiebad is voorzien van diverse recreatieve speelelementen waaronder een superwaterglijbaan, familieglijbaan,stroomversnelling, turbodouche, jett-streams, whirlpools en stoomcabines. Vanuit het recreatiebad is een uitzwembad van 10 x 20 meter, een peuterbad, een zonneweide met enkele speeltoestellen bereikbaar. 

Pannenkoekenhuis 't Appeltje
De speeltuin van ’t Appeltje is zeer bekend in Bergen op Zoom en omgeving. Uw (klein)kinderen kunnen zich uitleven op een van de vele speeltoestellen terwijl u aan het aangrenzende terras geniet van uw ravottende kroost. Om even af te koelen na al dat gespeel, kunnen uw kids vlak naast de speeltuin hertjes kijken in het hertenkamp. 

Klimbos "Brabantse Wal
Klimbos Brabantse Wal in bergen op Zoom is een unieke en enerverende ervaring voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline. Je legt zelf een route af tussen de bomen. Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom heeft 6 routes en ca. 100 verschillende overgangen. Deze variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Een bezoek duurt maximaal drie uur. Na afloop kun je nagenieten onder het genot van een drankje of een ijsje. 

-Disclaimer-
Copyright © 2015 - www.Bos-VakantieChalets.nl - All rights reserved